Hutspot met mosterdjus
Ingrediënten
- 1 kg. kruimige aardaappelen
- 1 schaal panklare hutspotgroente 1kg
- 2 schaaltjes vegetarische rookworst tivall
- 2 sjalotten
- 25 gram boter
- 3 eetlepel(s) maille dijon originale mosterd, potje 215 gr.
- 150 ml kruidenbouillon tablet
- 50 ml melk
- zout en peper
Instructies
- Aardappelen schillen en in stukken snijden.
- Samen met de hutspotgroente 15 mijn. koken.
- Rookworst verwarmen volgens gebruiksaaanwijzing.
- sjalotten pellen, snipperen en in boter fruiten.
- Mosterd en bouillon erdoor roeren en verwarmen.
- Op smaak brengen met peper en zout.
- Melk verwarmen.
- aardappelen en groente afgieten en grof stampen.
- Melk erbij schenken tot puree roeren.
- Met nog wat zout en peper op smaak brengen.
- Serveren met de worst en mosterdjus.
Notities / Tips / Wijnadvies
U kunt ook een andere mosterd gebruiken,