Indiaas gekruide surimi

Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 300 g basmatirijst
  • 2 pakjes surimi naturel vis à 170 g
  • 3 eetlepel(s) yoghurt
  • 3 eetlepel(s) Indiase kerriepasta Tandoori pot à 312 g
  • 200 peultjes
  • 3 eetlepel(s) roerbakolie
  • 1 zak Thaise groentemix 400 g
  • zout

Instructies

  • Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
  • Surimi in stukjes snijden. In kom yoghurt en kerriepasta tot marinade roeren.
  • Surimi toevoegen, goed omscheppen en ca. 15 minuten marineren.
  • Peultjes schoonmaken, wassen en in ruitjes snijden. In wok olie verhitten.
  • Thaise groentemix en peultjes ca. 3 minuten roerbakken.
  • Surimi met marinade toevoegen ca. 2 minuten meebakken.
  • Op smaak brengen met zout.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveren met rijst.
————————————————————————————————–
Land van herkomst India