Indiase aardappelschotel met eieren
Ingrediënten
- 400 g aardappels
- 1 pakje Conimex Mix voor Indiase Aardappelschotel
- Conimex Wok Olie
- 800 g grof gesneden roerbakgroenten
- 4 eieren
- 2 deciliter volle yoghurt
- 4 eetlepel gezouten pinda´s
Instructies
- Was en schil de aardappels en snijd ze in kleine stukjes van ca. 1½ cm.
- Meng de inhoud van het zakje marinademix (uit het pakje) met 1 eetlepel olie, de aardappels en de roerbakgroenten.
- Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
- Voeg een scheutje olie toe en wok de aardappelstukjes en de groenten 3 minuten.
- Roer 3½ dl water en de sausmix (uit het pakje) erdoor, breng het gerecht al roerende aan de kook en laat het op een laag vuur in ca. 25 minuten gaar worden.
- Breng ondertussen in een steelpannetje ruim water aan de kook, voeg de eieren toe en laat ze ca. 5 minuten koken.
- Laat de eieren `schrikken´ onder koud stromend water en pel ze.
- Voeg na ca. 20 minuten de gepelde hele eieren en de yoghurt toe aan de groenten en laat nog ca. 5 minuten zachtjes pruttelen.
- Schep de Indiase aardappelschotel in 4 kommen of borden en leg de eieren erbovenop.
- Bestrooi met wat pinda´s.