Indiase kikkererwtencurry

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 l water
  • 1 theel zout
  • 200 g basmatirijst
  • 2 eetl olijfolie
  • 1 zak Italiaanse roerbakmix
  • 2 potten Indiase koriander-kokoscurrysaus Kleinste Soepfabriek
  • 2 eetl koriander fijngehakt

Instructies

  • Breng het water aan de kook.
  • Voeg het zout en de rijst toe en kook in circa 7 minuten gaar.
  • Verhit ondertussen de olijfolie in een wok en bak hierin de roerbakgroenten al omscheppend even kort.
  • Schenk de currysaus uit de potten erbij en meng alles goed door elkaar.
  • Laat enkele minuten zachtjes doorkoken.
  • Serveer de rijst met de curry en garneer met koriander.
  • Verwijder voor het serveren eventueel de hele peperkorrels uit de curry.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Curry's
Land van herkomst India
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch