Indiase linzencurry
Ingrediënten
- 300 gram basmatirijst
- 3 uien
- 1 rode paprika
- 1 groene paprika
- 1 gele paprika
- 3 eetlepel(s) zonnebloem olie
- 2 blikken gekookte linzen a 400 gr. Bonduelle
- 1 pot patak's tikka masala indiase currysaus 400 ml.
Instructies
- Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
- Uien pellen en snipperen.
- Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden.
- In braadpan ui in olie fruiten.
- Paprika's 2 min. meebakken.
- Linzen laten uitlekken.
- Linzen en tikka masalasaus door groenten roeren en 10 min. zachtjes laten sudderen.
- Met rijst serveren.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met; Komkommersalade.
Voedingswaarden
Calories: 675 kcal | koolhydraten: 94 g | Protein: 16 g | Vet: 25 g