Champignonpaté met bosvruchtensaus

Allerhande 2004
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 150 g bosvruchten diepvries, doos à 300 g
  • 1 sinaasappel
  • 2 eetlepels rode port
  • 1 eetlepel poedersuiker
  • ½ veldslamelange à 100 g
  • 2 plakken champignonpaté

Instructies

  • Bevroren fruit (in magnetron of steelpan met 1 eetlepels water) snel ontdooien.
  • Sinaasappel schoonboenen en helft van schil dun raspen (vrucht wordt verder niet gebruikt).
  • Met staafmixer of in keukenmachine bosvruchten samen met port, sinaasappelrasp en
  • poedersuiker pureren.
  • Sla over vier kleine borden verdelen.
  • Plakken paté doormidden snijden en naast of op sla leggen.
  • Bosvruchtensaus erover scheppen.

Notities / Tips / Wijnadvies

Geef er knapperige kleine broodjes (bijv. miniciabatta) bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Voorgerechten