Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Champignonpaté met bosvruchtensaus
Allerhande 2004
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
150
g
bosvruchten
diepvries, doos à 300 g
▢
1
sinaasappel
▢
2
eetlepels
rode port
▢
1
eetlepel
poedersuiker
▢
½
veldslamelange
à 100 g
▢
2
plakken
champignonpaté
Instructies
Bevroren fruit (in magnetron of steelpan met 1 eetlepels water) snel ontdooien.
Sinaasappel schoonboenen en helft van schil dun raspen (vrucht wordt verder niet gebruikt).
Met staafmixer of in keukenmachine bosvruchten samen met port, sinaasappelrasp en
poedersuiker pureren.
Sla over vier kleine borden verdelen.
Plakken paté doormidden snijden en naast of op sla leggen.
Bosvruchtensaus erover scheppen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geef er knapperige kleine broodjes (bijv. miniciabatta) bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Voorgerechten