Geep à la Meunière
Ingrediënten
- 1 kg Geep.
- Zout en Peper.
- Bloem.
- Boter.
- 2 Citroenen.
- Peterselie.
Instructies
- Voorbereiding
- Was de schoongemaakte en ontschubde geep en snijd ze in stukken van ongeveer 7 cm.
- Strooi zout en peper (versgemalen) over de stukken geep en haal ze door de bloem.
- Bak de stukken geep in hete boter mooi bruin.
- Leg de gebakken geep op een voorverwarmde schaal.
- Druppel citroensap over de geep en bestrooi met fijngesneden peterselie.
- Voeg enkele klontjes boter toe aan de braadboter in de pan en wacht tot de boter begint te
- schuimen.
- Schenk de gebakken boter over de geep in de schaal.
- Garneer met schijfjes citroen en toefjes peterselie.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer de Geep à la Meunière met gebakken aardappels en een frisse groene salade.
Eet smakelijk!
Eet smakelijk!