Geep à la Meunière

Geep à la Meunière

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 kg Geep.
  • Zout en Peper.
  • Bloem.
  • Boter.
  • 2 Citroenen.
  • Peterselie.

Instructies

  • Voorbereiding
  • Was de schoongemaakte en ontschubde geep en snijd ze in stukken van ongeveer 7 cm.
  • Strooi zout en peper (versgemalen) over de stukken geep en haal ze door de bloem.
  • Bak de stukken geep in hete boter mooi bruin.
  • Leg de gebakken geep op een voorverwarmde schaal.
  • Druppel citroensap over de geep en bestrooi met fijngesneden peterselie.
  • Voeg enkele klontjes boter toe aan de braadboter in de pan en wacht tot de boter begint te
  • schuimen.
  • Schenk de gebakken boter over de geep in de schaal.
  • Garneer met schijfjes citroen en toefjes peterselie.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveer de Geep à la Meunière met gebakken aardappels en een frisse groene salade.
Eet smakelijk!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten
Land van herkomst België