Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- satéprikkers
Ingrediënten
- 1 pak Jan American pancakes 6 stuks
- 1 Cantaloupe meloen
- 4 plakken Parma ham
- 1 zakje rucola sla
Instructies
- Schil de meloen, verwijder de pitten en snijd de meloen in blokjes van ongeveer 1 cm.
- Snijd of scheur de plakken Parma ham in stukken.
- Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur.
- Bak de American pancakes volgens de instructies op de verpakking.
- Bouw de pancake stacks door een pancake te beleggen met een laagje meloenblokjes, stukjes Parma ham en een paar blaadjes rucola.
- Plaats hierbovenop een tweede pancake en herhaal de laagjes van meloen, ham en rucola.
- Sluit af met een derde pancake en steek een satéprikker door het midden om de stack bij elkaar te houden.
- Serveer direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een frisse, lichte witte wijn zoals een Sauvignon Blanc of een Pinot Grigio past goed bij de meloen en de ham. De lichte fruitige tonen van de wijn vullen de smaken van dit gerecht mooi aan.Voedingswaarden
Calories: 350 kcal | koolhydraten: 40 g | Protein: 16 g | Vet: 14 g | Zout: 2 g | Sugar: 10 g