Rode pestoravioli met spinazie en spek
Ingrediënten
- 2 pakken ravioli rossi verse pasta, à 250 g
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 8 plakjes gerookt ontbijtspek
- 3 eetlepel(s) olijfolie
- 2 zakken spinazie verse à 300 g
- 1 zakje walnoten 55 g
- 1 potje pesto rosso met gedroogde tomaat, 190 g
Instructies
- Ravioli volgens gebruiksaanwijzing koken.
- Ui en knoflook pellen en snipperen.
- In droge koekenpan met antiaanbaklaag ontbijtspek knapperig bakken, plakken zo heel mogelijk laten.
- In wok olie verhitten. Ui en knoflook 2 minuten fruiten.
- Spinazie in gedeeltes 4 minuten meebakken.
- Walnoten grof hakken en door spinazie scheppen.
- Met zout en peper op smaak brengen.
- Pesto door ravioli scheppen.
- Ravioli over vier borden verdelen.
- Spinazie er in midden opscheppen.
- Met plakjes ontbijtspek garneren.