Rode pestoravioli met spinazie en spek

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 pakken ravioli rossi verse pasta, à 250 g
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 8 plakjes gerookt ontbijtspek
  • 3 eetlepel(s) olijfolie
  • 2 zakken spinazie verse à 300 g
  • 1 zakje walnoten 55 g
  • 1 potje pesto rosso met gedroogde tomaat, 190 g

Instructies

  • Ravioli volgens gebruiksaanwijzing koken.
  • Ui en knoflook pellen en snipperen.
  • In droge koekenpan met antiaanbaklaag ontbijtspek knapperig bakken, plakken zo heel mogelijk laten.
  • In wok olie verhitten. Ui en knoflook 2 minuten fruiten.
  • Spinazie in gedeeltes 4 minuten meebakken.
  • Walnoten grof hakken en door spinazie scheppen.
  • Met zout en peper op smaak brengen.
  • Pesto door ravioli scheppen.
  • Ravioli over vier borden verdelen.
  • Spinazie er in midden opscheppen.
  • Met plakjes ontbijtspek garneren.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten / Pasta / Varkensvlees / Vlees
Land van herkomst Italië