Spaghettini

Spaghettini

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 250 gram verse spaghettini
  • 1 groot blik 400 gr gepelde tomaten
  • 12 zwarte olijven
  • 10 blaadjes verse basilicum
  • 3 eetlepels olijfolie 'extra vierge'
  • 100 gram mozzarella
  • 1 eetlepel geraspte Parmezaanse kaas
  • peper zout

Instructies

  • Mix de gepelde tomaten met de ontpitte olijven en de verse basilicum.
  • Doe de puree in een kom en klop er de olijfolie door.
  • Verkruimel de mozzarella en meng hem met de saus.
  • Maak het geheel op smaak af met peper en zout.
  • Kook de spaghettini in ruim, licht gezouten water gaar.
  • Verdeel de spaghettini over vier bordjes en overgiet met de saus.
  • Werk af met een beetje geraspte Parmezaanse kaas.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pasta
Land van herkomst Italië