Trostomaatjes met tagliatelle

Trostomaatjes met tagliatelle

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 400 gram tagliatelle
  • 3 sjalotjes
  • 250 gram trostomaatjes
  • 2 mozzarellakaasjeszout
  • 2 eetlepel(s) olijfolie
  • 4 eetlepel(s) basilicumblaadjes

Instructies

  • Snipper de sjalotjes fijn.
  • Snijd de tomaatjes in vieren.
  • Snijd de kaasjes in blokjes.
  • Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
  • Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de sjalotjes in 10 minuten glazig.
  • Giet de tagliatelle af en vang 1/2 deciliter kookvocht op.
  • Voeg het opgevangen kookvocht met tomaatjes toe aan de tagliatelle.
  • Voeg al roerend de kaas met basilicum toe.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Pasta