Truffels in servet met port

Truffels in servet met port

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

Ingrediënten:

  • zie bereiding

Instructies

  • Maak in boter een fijne mirepoix blond en voeg er 500 gr niet geschilde maar zeer goed schoon geborstelde gekweekte truffels bij.
  • Blus met een glas madeira, port of champagne, strooi er zout en peper over, dek de schaal af kook de truffels in de oven gaar.
  • Haal de truffels uit de schaal en leg ze in een gevouwen servet.
  • Kook het kookvocht voor ¾ in, voeg er een lepel vleesnat aan toe, neem het van het vuur en voeg dan een flinke klont boter toe.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveer de saus apart, al dan niet gepasseerd.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht
Land van herkomst België
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch