Varkensschnitzels met champignons en paprika

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 varkensschnitzels
  • paprikapoeder peper, zout
  • 1 bakje champignons
  • 1 kleine rode paprika
  • boter
  • 1 theelepel citroensap
  • 1 deciliter bouillon
  • ¼ liter slagroom
  • 1 eetlepel gehakte peterselie

Instructies

  • Bestrooi de schnitzels met peper, zout en paprikapoeder en bak ze in de hete boter gaar.
  • Houd ze warm op een schaal.
  • Snijd de champignons in plakjes en de paprika in blokjes en fruit ze in de achtergebleven boter.
  • Voeg het citroensap, de bouillon en de slagroom toe en laat het mengsel enkele minuten pruttelen.
  • Giet de saus over de schnitzels en strooi er peterselie over.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Varkensvlees