Witte asperges met kervelvinaigrette en sliertjes Breydelham

Witte asperges met kervelvinaigrette en sliertjes Breydelham

Dit recept biedt een elegante combinatie van witte asperges met een kervelvinaigrette en sliertjes Breydelham, perfect voor een bijzondere gelegenheid.
Porties: 4
Bereidingstijd: 30 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 bundels witte asperges
  • 6 plakken Breydelham
  • Enkele radijsjes

Voor de Kervelvinaigrette:

  • Peper en zout naar smaak
  • Olijfolie
  • Witte wijnazijn
  • Verse kervel fijngehakt

Instructies

  • Maak de kervelvinaigrette door olijfolie te mengen met een beetje witte wijnazijn en veel gehakte kervel.
  • Breng op smaak met peper en zout.
  • Snijd de plakken Breydelham in lange reepjes en draai ze met behulp van een lepel en vork tot sliertjes die lijken op spaghetti.
  • Verdeel ze in 4 porties.
  • Kook de asperges beetgaar, laat ze vervolgens iets afkoelen en schik ze op langwerpige borden.
  • Giet de kervelvinaigrette over de asperges en leg de Breydelham sliertjes op de voet van de asperges.
  • Garneer met enkele plakjes radijs.
  • Serveer de witte asperges als een verfijnd en koud voorgerecht.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Groenten / Vlees / Voorgerechten
Land van herkomst België
Geschikt voor Dieët: Glutenvrij