Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- kwastje
Ingrediënten
- 250 Gram Bladerdeeg
- 2 Deciliter Melk
- 150 Gram Room Stijfgeklopt Met
- 4 eetlepel(s) Suiker
- 3 eetlepel(s) Custard Poeder
- 2 Eidooiers
- 200 Gram Zomerfruit Aardbeien, Kersen, Frambozen, Rode Bessen, Enz.
Instructies
- Rol het bladerdeeg uit en snijd het in 8 rechthoeken.
- Verdeel een eidooier met een kwastje over vier plakjes.
- Bak alle deegrechthoeken een kwartier op 180 graden.
- Laat ze afkoelen.
- Los de custard poeder en het overgebleven ei op in een beetje melk.
- Breng de rest van de melk aan de kook.
- Voeg het custardmengsel toe, verhit tot het dik wordt en laat de custard vervolgens afkoelen. Roer dan de slagroom erdoor.
- Leg de deegrechthoekjes zonder eigeel op een bordje, lepel de helft van de custard erover, leg het fruit erop en dan de rest van de custard.
- Leg het deegplakje met eigeel erbovenop.