Italiaans ontbijtje

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 ei
  • 2 eetlepel(s) melk
  • peper
  • zout
  • 1 ui gesnipperd
  • 2 eetlepel(s) olijfolie
  • 250 gram champignons in plakjes
  • 8 sneetjes witbrood geroosterd
  • 8 eetlepel(s) Bertolli pesto rosso
  • 8 plakken Seranoham
  • 4 eetlepel(s) basilicum geknipt

Instructies

  • Klop de eieren met de melk en peper en zout naar smaak los. 
  • Fruit de ui in de hete olie in ± 3 minuten goudgeel en glazig. 
  • Voeg de champig- nons toe en bak ze 2 minuten mee. 
  • Schep het eimengsel erdoor en laat het ei al roerende stollen. 
  • Bestrijk de boterhammen met de pesto en verdeel de ham erover. 
  • Leg op elk bord 2 boterhammen. 
  • Verdeel het eimengsel over de boterhammen en bestrooi met het basilicum.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Brood / Broodjes / Vlees
Land van herkomst Italië