Italiaans roerei

Porties: 6
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 6 eieren
  • 1 dl volle melk
  • zout versgemalen peper
  • 3 eetlepel(s) Italiaanse kruiden fijngesneden gemengde
  • 3 gedroogde tomaten op olie potje, in dunne reepjes + 2 eetlepels olie
  • 4 zwarte olijven in dunne reepjes
  • 1 teentje knoflook uitgeperst
  • tuinkers

Instructies

  • Klop de eieren met de melk, zout, peper en de Italiaanse kruiden schuimig en roer er de tomaat- en olijfreepjes door.
  • Verhit de olie in een grote koekenpan en bak hierin de knoflook ± 2 minuten
  • Schenk het eimengsel erbij en laat het op matig vuur al omscheppend tot roerei stollen.
  • Bestrooi het roerei met de tuinkers en serveer het met geroosterd witbrood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Ei
Land van herkomst Italië