Italiaanse bol met tarwe-roerei

Porties: 2
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 100 gram tarly
  • 1 rode ui
  • 1 kleine groene paprika
  • 2 eetlepels olie
  • 4 eieren
  • 1 dl melk
  • ½ theelepel paprikapoeder
  • peper zout
  • 4 Italiaanse bollen
  • 3 eetlepels groene pesto
  • 75 gram lollo rosso slamix
  • 2 eetlepels basilicum fijngesneden

Instructies

  • Kook de tarly volgens de aanwijzingen op de verpakking in 12 minuten gaar en giet hem af.
  • Pel intussen de ui en snijd hem in ringen.
  • Was de paprika, snijd het kapje eraf, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne ringen.
  • Verhit de olie en bak de tarly in 3 minuten al omscheppend op hoog vuur.
  • Klop de eieren met de melk, het paprikapoeder, peper en zout los, schenk het bij de tarly en laat het ei al roerend stollen.
  • Bestrijk de broodjes met de pesto, verdeel er de sla, het roerei, de uiringen en de paprika over en bestrooi met het basilicum.
  • Lekker met ketchup.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Broodjes / Ei / Lunch
Land van herkomst Italië