Italiaanse bol met tarwe-roerei
Ingrediënten
- 100 gram tarly
- 1 rode ui
- 1 kleine groene paprika
- 2 eetlepels olie
- 4 eieren
- 1 dl melk
- ½ theelepel paprikapoeder
- peper zout
- 4 Italiaanse bollen
- 3 eetlepels groene pesto
- 75 gram lollo rosso slamix
- 2 eetlepels basilicum fijngesneden
Instructies
- Kook de tarly volgens de aanwijzingen op de verpakking in 12 minuten gaar en giet hem af.
- Pel intussen de ui en snijd hem in ringen.
- Was de paprika, snijd het kapje eraf, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne ringen.
- Verhit de olie en bak de tarly in 3 minuten al omscheppend op hoog vuur.
- Klop de eieren met de melk, het paprikapoeder, peper en zout los, schenk het bij de tarly en laat het ei al roerend stollen.
- Bestrijk de broodjes met de pesto, verdeel er de sla, het roerei, de uiringen en de paprika over en bestrooi met het basilicum.
- Lekker met ketchup.