Italiaanse Pannenkoeken met Salami en Kruiden
Equipment
Ingrediënten
- 1 fles pannenkoekenmix 200 ml
- 400 ml koude melk
- Vloeibare margarine
- 18 plakjes salami
- 75 g belegen kaas geraspt
- 3 g Italiaanse kruiden
- 1 bakje Italiaanse slacompleet met dressing en croutons
Instructies
- Schud de fles pannenkoekmix goed.
- Voeg 400 ml koude melk toe aan het poeder tot het streepje.
- Draai de dop weer op de fles en houd de fles op zijn kop.
- Schud gedurende 1 minuut en laat de fles dan 3 minuten met rust.
- Verwarm een klein beetje vloeibare margarine in een koekenpan.
- Bak 3 plakjes salami kort in de pan.
- Schud opnieuw met de fles pannenkoekmix, giet wat beslag in de pan en verdeel het gelijkmatig over de bodem.
- Wacht tot het beslag bijna niet meer glimt.
- Draai voorzichtig de pannenkoek om met behulp van een spatel.
- Strooi een beetje geraspte kaas en Italiaanse kruiden over de pannenkoek.
- Als de kaas gesmolten is, controleer dan voorzichtig of de onderkant van de pannenkoek bruin is.
- Bak de overige pannenkoeken op dezelfde manier.
- Houd de gebakken pannenkoeken warm onder aluminiumfolie.
- Meng de sla met de dressing, kaas en croutons uit het pakje.
- Serveer de pannenkoeken met de Italiaanse salade.
Voedingswaarden
Calories: 450 kcal | koolhydraten: 25 g | Protein: 20 g | Vet: 30 g | Zout: 2.5 mg | Sugar: 5 g