Salade

Italiaanse salade met Valess

Snel te maken
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 ciabatta voorgebakken / brood, 250 g
  • 500 g trostomaten
  • 2 schaaltjes Valess mediterraan à 180 g
  • 1 zakje basilicum verse 15 g
  • 1 bol mozzarella kaas, 125 g
  • 4 eetlepel(s) olijfolie

Instructies

  • Oven op 220 ºC voorverwarmen.
  • Ciabatta in 6-8 minuten afbakken.
  • Tomaten wassen, in plakjes snijden en op grote schaal leggen.
  • Grillpan verhitten en Valess 4 minuten grillen.
  • Basilicumblaadjes in reepjes snijden en over tomaten verdelen.
  • Mozzarella in kleine stukjes snijden en over salade verdelen.
  • Salade met olijfolie besprenkelen en met zout en peper op smaak brengen.
  • Valess in reepjes snijden en op salade leggen.
  • Over vier borden verdelen en met brood serveren
————————————————————————————————–
Recept categorieën Groenten / Salade / Vleesvervangers / Voorgerechten
Land van herkomst Italië
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch