Kaas-, zalm- of forelcroûtons.

Porties: 20 stuks
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 10 sneetjes volkorenbrood
  • 40 gram boter
  • 100 gram verse kruidenkaas
  • 1 eetl. crème fraiche
  • 2 theelepels mierikwortel potje
  • peper en zout
  • 1 ½ bosje dille
  • 400 gram gerookte zalm of forel
  • 2 stengels bleekselderie.

Instructies

  • Uit het brood 20 rondjes van 6 ½ cm. steken.
  • In de hete boter de rondjes aan 2 kanten bakken en uit laten lekken op keukenpapier.
  • De kruidenkaas mengen met de crème fraiche en mierikwortel.
  • Met peper en zout op smaak brengen.
  • Een bos dille hakken en door de kruidenkaas roeren.
  • De croutons besmeren met de kruidenkaas, daarop een plakje zalm of forel.
  • Bleekselderie en een takje dille erbovenop.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht
Land van herkomst Nederland