Kaaswafels

Kaaswafels

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 100 gram bloemkool fijngemalen
  • 110 gram geraspte mozzarella kaas fijngemalen
  • 35 gram geraspte Parmezaanse kaas
  • 2 middelgrote eieren
  • 1 el bieslook
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 1 tl uienpoeder
  • ½ tl zwarte peper

Instructies

  • Meng in een grote kom alle ingrediënten goed door elkaar.
  • Verwarm vervolgens het wafelijzer.
  • Doe 1/4 kopje van het beslag in het wafelijzer.
  • Bak de wafels 4 tot 6 minuten.
  • Als de wafels na 6 minuten nog blijven plakken aan het ijzer laat ze dan nog eventjes door bakken.
  • Herhaal dit totdat je 6 wafels hebt gebakken.
  • Laat de wafels afkoelen op een bord en doe de wafels die je niet opeet in de koelkast.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Kaas / Warme hapjes