Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 100 gram bloemkool fijngemalen
- 110 gram geraspte mozzarella kaas fijngemalen
- 35 gram geraspte Parmezaanse kaas
- 2 middelgrote eieren
- 1 el bieslook
- 1 tl knoflookpoeder
- 1 tl uienpoeder
- ½ tl zwarte peper
Instructies
- Meng in een grote kom alle ingrediënten goed door elkaar.
- Verwarm vervolgens het wafelijzer.
- Doe 1/4 kopje van het beslag in het wafelijzer.
- Bak de wafels 4 tot 6 minuten.
- Als de wafels na 6 minuten nog blijven plakken aan het ijzer laat ze dan nog eventjes door bakken.
- Herhaal dit totdat je 6 wafels hebt gebakken.
- Laat de wafels afkoelen op een bord en doe de wafels die je niet opeet in de koelkast.