Kabeljauw in kaasjasje geserveerd met tagliatelle

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 40 g kaas jongbelegen
  • 4 x 80 g kabeljauw
  • bloem
  • 500 g gekookte tagliatelle
  • 2 tomaten in stukjes
  • 1 ui in blokjes
  • 250 g champignons in plakjes
  • olijfolie
  • enkele blaadjes basilicum

Instructies

  • Eieren loskloppen en kaas erdoor roeren.
  • 4 eetlepels olie verwarmen in (tefal) koekenpan.
  • Kabeljauw drogen, peperen en zouten en door bloem halen.
  • Kabeljauw door kaasbeslag halen en beide zijden goudbruin bakken.
  • In wok olie verwarmen en champignons en ui bakken; tomaten toevoegen en zachtjes garen.
  • Tagliatelle toevoegen en geheel verwarmen en op smaak brengen met peper en zout.
  • Pasta op schaal; hierop de kabeljauw en garneren met blaadjes basilicum.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pasta / Vis