Kabeljauw in kaasjasje geserveerd met tagliatelle
Ingrediënten
- 2 eieren
- 40 g kaas jongbelegen
- 4 x 80 g kabeljauw
- bloem
- 500 g gekookte tagliatelle
- 2 tomaten in stukjes
- 1 ui in blokjes
- 250 g champignons in plakjes
- olijfolie
- enkele blaadjes basilicum
Instructies
- Eieren loskloppen en kaas erdoor roeren.
- 4 eetlepels olie verwarmen in (tefal) koekenpan.
- Kabeljauw drogen, peperen en zouten en door bloem halen.
- Kabeljauw door kaasbeslag halen en beide zijden goudbruin bakken.
- In wok olie verwarmen en champignons en ui bakken; tomaten toevoegen en zachtjes garen.
- Tagliatelle toevoegen en geheel verwarmen en op smaak brengen met peper en zout.
- Pasta op schaal; hierop de kabeljauw en garneren met blaadjes basilicum.