Kabeljauw met champignonsaus

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 moten kabeljauw
  • 150 gram champignons in plakjes
  • 1 deciliter yoghurt
  • 2 rode pepers gesnipperd
  • 1 ui gesnippers
  • 1 teentje knoflook gesnipperd
  • ½ theelepel garam masala
  • ½ theelepel chilipoeder

Instructies

  • Bak de kabeljauwfilets 7 minuten aan elke kant.
  • Roerbak ondertussen in een aparte pan de pepers, ui en knoflook gedurende drie minuten.
  • Voeg de champignons toe en roerbak nog drie minuten op hoog vuur.
  • Roer de garam masala en chilipoeder erdoor.
  • Voeg zout toe naar smaak.
  • Draai het vuur uit en voeg de yoghurt toe.
  • Schep de saus op de vis.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Hoofdgerechten / Vis
Land van herkomst Oosters