Kabeljauw uit de Römertopf
Geniet van een heerlijke kabeljauw uit de Römertopf, met tomaten, courgette en gesmolten kaas. Makkelijk te maken en ideaal voor een gezonde maaltijd!
Equipment
- römertopf
Ingrediënten
Instructies
- Dompel de Römertopf ± 15 minuten in water onder.
- Haal de Römertopf uit het water en leg de kabeljauw erin.
- Vermeng de selderij, tomaten, zout en peper en verdeel dit over de kabeljauw.
- Leg de courgette op de kabeljauw en verdeel de kaas erover.
- Zet het deksel op de Römertopf.
- Zet de pot in het midden van de oven en schakel de oven in op 200°C.
- Laat het gerecht ± 40 minuten gaar worden.
- Serveer met pasta.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Serveer de kabeljauw met een frisse salade of wat gekookte pasta voor een complete maaltijd. Wijnadvies:
Een frisse witte wijn, zoals een Sauvignon Blanc, past perfect bij dit gerecht.
Serveer de kabeljauw met een frisse salade of wat gekookte pasta voor een complete maaltijd. Wijnadvies:
Een frisse witte wijn, zoals een Sauvignon Blanc, past perfect bij dit gerecht.
Voedingswaarden
Calories: 250 kcal | koolhydraten: 8 g | Protein: 34 g | Vet: 8 g | Zout: 0.5 g | Sugar: 3 g