Kalkoenfilet met mozzarella en tomaten

Snel te maken
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 schaal kalkoenfilet ca. 350 g
  • 2 uien
  • 4 eetlepel(s) vloeibare margarine
  • 300 g tagliatelle zak à 500 g
  • 1 pot pastasaus Toscana, 260 g
  • 1 blik gepelde tomaten 400 g
  • 1 bol mozzarella kaas, 125 g

Instructies

  • Kalkoenfilets in vier stukken verdelen en met zout en peper bestrooien.
  • Uien pellen en snipperen.
  • In pan margarine verhitten en kalkoen in 15 minuten bruin en gaar bakken.
  • Laatste 5 minuten ui mee fruiten.
  • Tagliatelle volgens aanwijzing op verpakking beetgaar koken.
  • Grill van oven voorverwarmen.
  • Toscana saus en gepelde tomaten samenvoegen en op matig vuur verwarmen.
  • Mozzarella in plakken snijden.
  • Kalkoen uit pan nemen, in ovenschaal leggen en tomatensaus toevoegen.
  • Mozzarella over kalkoen verdelen en enkele minuten onder grill laten gratineren.

Notities / Tips / Wijnadvies

Kalkoen met tagliatelle serveren.
Lekker met frisse plakjes komkommer.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Gevogelte / Groenten / Hoofdgerechten / Kalkoen / Pasta
Land van herkomst Italië