Kalkoenfilet met pesto, harde cheddar, aardappels en broccoli uit de airfryer

Kalkoenfilet met pesto, harde cheddar, aardappels en broccoli uit de airfryer

Kalkoenfilet met pesto, harde cheddar, aardappels en broccoli uit de airfryer

(Gerecht is voor 1 persoon en 10 punten)
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 150 gram kalkoenfilet
  • 1,5 eetlepel(s) groene verse pesto van Appie
  • 1 eetlepel(s) basilicum in olie
  • 1 plak BYB cheddarkaas BYB is het merk Build Your Burger
  • 150 gram aardappels na het schillen vastkokende (in stukjes en 10 minuten voorgekookt)
  • 200 gram broccoli in roosjes en 5 minuten voorgekookt
  • 1 scheutje balsamico azijn
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 1 dessertlepel Italiaanse kruiden
  • versgemalen peper uit de molen
  • zout uit de molen

Instructies

  • Aardappelen schillen en in stukken, 10 minuten voor koken, afgieten en mengen met de balsamico azijn, peper, zout, paprikapoeder, knoflookpoeder en Italiaanse kruiden.
  • Broccoli in roosjes 5 minuten voorkoken en afgieten.
  • De kalkoenfilet bestrooien aan twee kanten met peper en zout en dan één kant insmeren met een eetlepel basilicum in olie,
  • Daarop een plak BYB cheddarkaas en daarop 1,5 eetlepel verse pesto.
  • Rol de filet op en doe er een prikker in zodat het blijft zitten.
  • Doe de kalkoenfilet, aardappels en broccoli in één geschikt schaaltje dat in de airfryer past.
  • Verwarm de airfryer voor op 180 graden en doe het schaaltje met de kalkoen, aardappelen en broccoli 10 minuten erin
————————————————————————————————–
Recept categorieën Airfryer / Gevogelte / Kalkoen