Kalkoenreepjes met mosterd-dillesaus
Ingrediënten
- 350 gram kalkoenschnitzels
- 1 eetlepel bloem
- 2 eetlepels bakboter
- 2 eetlepels olie
- 3 kleine uitjes
- 150 gram kastanjechampignons
- 1 eetlepel honing
- 1 zakje dillesaus Mc Gormick
- 2 eetlepels Franse mosterd
Instructies
- Vries de kalkoenschnitzels licht in en snijd ze dan in smalle reepjes.
- Schep de bloem erdoor.
- Verhit de boter en de olie in een diepe koekenpan of wok op halfhoog vuur en bak de kalkoenreepjes hierin onder af en toe omscheppen (eventueel in delen) goudbruin.
- Halveer de uitjes, snijd in smalle 'partjes, schep die bij het kalkoenvlees en fruit ze.
- Halveer de champignons, voeg ze toe en bak nog 5 minuten al omscheppend.
- Schep de honing erdoor.
- Klop het sauspoeder met de aangegeven hoeveelheid water glad en klop er de mosterd bij.
- Roer dit bij de vleesreepjes en laat de saus al roerend binden.
- Serveer met lintmacaroni (en sperziebonen).