Kaneelkrans

Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 1 Pak witbroodmix
  • 125 gram boter
  • 100 gram bruine bastard suiker
  • 150 gram rozijnen
  • 4 volle eetlepels kaneelpoeder

Instructies

  • Bereid het brooddeeg volgens het pak
  • Wel de rozijnen in warm water en laat deze goed uitlekken en doe deze in een grote kom;
  • Meng de rozijnen met het kaneel en de suiker;
  • Pak het (gerezedeeg en rol dit uit tot een lap van 30x40 cm.
  • Snij de boter in kleine blokjes;
  • Bestrooi het deeg met het rozijnen mengsel en verdeel de boterblokjes;
  • Rol de deeglap op en snij de rol in circa 10 stukjes;
  • Plaats de stukjes (rechtoin de ingesmeerde bakvorm en bak de kaneelkrans circa 25 minuten (oventempratuur zie verpakking)
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Brood
Land van herkomst Nederland