Kebab

Kebab

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 500 gram lamsvlees

Voor de marinade:

  • 1 grote ui
  • 4 eetlepel(s) olijfolie
  • 1 tl Paprikapoeder
  • 1 tl komijn Djinten
  • 1-2 tl peper versgemalen
  • 2 eetlepel(s) peterselie fijngeknipte
  • 1 eetlepel(s) koriander fijngeknipte

Instructies

  • Snijd het vlees in blokjes van ca. 2 cm en snipper de ui.
  • Vermeng in een kom de uisnippers met de olijfolie, specerijen en kruiden en schep de vleesblokjes erdoor.
  • Laat het vlees daarna minstens 1 uur afgedekt in de koelkast marineren.
  • Rijg het vlees aan stokjes of pennen en rooster de kebab in ca. 10 minuten gaar.
  • Keer ze regelmatig
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Lamsvlees / Vlees
Land van herkomst Turkije