Kerriewokschotel

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 400 g mienestjes
  • 500 g spitskool
  • 200 g peultjes
  • 4 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 2 tofu reepjes, à 200 g
  • 1 flesje wokessentials milde kerrie 240 ml
  • 1 zakje koriander 15 g
  • 50 g cashewnoten

Instructies

  • Mie volgens gebruiksaanwijzing koken.
  • Spitskool schoonmaken en in reepjes snijden.
  • Peultjes schoonmaken en in ruitjes snijden.
  • In wok olie verhitten en tofu 3 minuten bakken.
  • Kool en peultjes toevoegen en 4 minuten meebakken.
  • Kerriesaus toevoegen en 1 minuut meeverwarmen.
  • Koriander fijnsnijden.
  • Cashewnoten en koriander over saus strooien.
  • Met mie serveren.
  • Lekker met cassavekroepoek.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pasta
Land van herkomst Oosters
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch