Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 400 gram cocktailworstjes 1 blikje
- 3,5 plak bladerdeeg
- 1 ei
- 1 theelepel italiaanse kruiden gedroogd
- mosterd voor erbij
Instructies
- Verwarm de oven op 200 graden.
- Giet de cocktailworstjes af.
- Neem een plakje bladerdeeg, laat een paar minuten ontdooien en snijd de plak in 4 vierkantjes.
- Elk vierkantje snijd je weer van linksboven naar rechtsonder schuin.
- Zo krijg je 8 driehoekjes.
- Leg het cocktailworstje in de kortste punt van het plakje bladerdeeg en vouw de andere punten naar binnen en over elkaar.
- Herhaal dit met alle worstjes en plakjes bladerdeeg.
- Leg de worstjes telkens naast elkaar, in een ronde krans.
- Laat de worstjes om en om een beetje verspringen, dat ziet extra leuk uit.
- Klop het ei los en wrijf het bladerdeeg hiermee in.
- Verdeel de Italiaanse kruiden er over heen.
- Bak de krans nu in ongeveer 25 minuten af of tot de krans goudbruin en gaar is.