Kip met sherry en champignons.

Kip met sherry en champignons.

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 1 kipfilet
  • olijfolie
  • ½ bakje champignons
  • 1 eetlepel(s) fijngehakte peterselie
  • 0,5 dl Sheridan cream sherry
  • 0.5 dl slagroom
  • 1 eetlepel(s) citroensap
  • zout

Instructies

  • Kipfilet in blokjes snijden en op hoog vuur aanbakken in de olijfolie.
  • Voeg champignons toe en bak ca. 4 minuten.
  • Voeg de Sheridan en slagroom toe en breng aan de kook.
  • Laat nog 2 minuten op laag vuur pruttelen.
  • Breng de kip op smaak met citroensap, zout en peper.
  • Serveer in kleine tapasschaaltjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Gevogelte / Kip / Tapas