Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Overgiet de kokos met 2 1/2 dl kokend water en laat dit ± 5 minuten staan.
Zeef het kokosvocht, druk de kokos goed uit.
Roerbak de kipreepjes in de olie ± 5 minuten en neem ze uit de pan.
Bak in het achtergebleven vet de ui, knoflook en gember ± 5 minuten.
Roer er de sambal, kerrie en bloem door en bak die ± 3 minuten mee.
Voeg het kokosvocht, de citroenschil en de kaneel toe, roer tot een gladde saus ontstaat en laat alles op zacht vuur ± 15 minuten sudderen.
Schep de kipreepjes de laatste 5 minuten weer in de pan.
Verwijder de citroenschil en kaneel.
Roer er de basilicum door en dien de curry op in de slabladeren.
Strooi er de hazelnoten over.
————————————————————————————————–
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Kipcurry uit Pakistan