Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 zak paprika's rood/groen/geel
- 2 uien
- 4 eetlepel(s) olijfolie
- 1 pakje aardappelpuree à la minute 3 zakjes a 60 g
- 1 schaaltje kipfilet ca. 350 g
- 1 pakje kookroom cuisine light, 250 ml
Instructies
- Paprika schoonmaken en snipperen.
- Uien pellen en snipperen.
- In braadpan 2 el olie verhitten en uien fruiten.
- Paprika toevoegen en 5 min. zachtjes meebakken.
- Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
- Kipfilet met zout en peper bestrooien.
- In koekenpan rest van olie verhitten en kipfilet in 12 min. rondom bruin en gaar bakken.
- Room bij paprika schenken, 5 min. verwarmen en met zout en peper op smaak brengen.
- Kip in vier stukken verdelen en met romige paprika en puree serveren.
Voedingswaarden
Calories: 530 kcal | koolhydraten: 34 g | Protein: 27 g | Vet: 31 g