Kipfilet met romige paprika

Kipfilet met romige paprika

Kipfilet met romige paprika

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 zak paprika's rood/groen/geel
  • 2 uien
  • 4 eetlepel(s) olijfolie
  • 1 pakje aardappelpuree à la minute 3 zakjes a 60 g
  • 1 schaaltje kipfilet ca. 350 g
  • 1 pakje kookroom cuisine light, 250 ml

Instructies

  • Paprika schoonmaken en snipperen.
  • Uien pellen en snipperen.
  • In braadpan 2 el olie verhitten en uien fruiten.
  • Paprika toevoegen en 5 min. zachtjes meebakken.
  • Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
  • Kipfilet met zout en peper bestrooien.
  • In koekenpan rest van olie verhitten en kipfilet in 12 min. rondom bruin en gaar bakken.
  • Room bij paprika schenken, 5 min. verwarmen en met zout en peper op smaak brengen.
  • Kip in vier stukken verdelen en met romige paprika en puree serveren.

Voedingswaarden

Calories: 530 kcal | koolhydraten: 34 g | Protein: 27 g | Vet: 31 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Gevogelte / Kip