Kippenlevertjes met broccoli en mie

Porties: 2 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 250 gram kippenlevertjes
  • 5 eetlepels ketjapmarinade
  • 150 gram Chinese mie
  • 300 gram broccoli
  • zout
  • 2 eetlepels olie
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetlepel sambal badjak

Instructies

  • Snijd de kippenlevertjes in drieën, doe ze in een schaal, schep er 3 eetlepels marinade door en laat ze ± 15 minuten marineren.
  • Wel intussen de mie volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en laat ze in een vergiet uitlekken.
  • Maak de broccoli schoon, snijd de stronken in reepjes en verdeel de roosjes in kleine roosjes.
  • Kook de stronkjes ± 3 minuten in weinig water met zout, voeg de roosjes toe en kook ze ± 3 minuten mee.
  • Verhit de olie in een wok en roerbak de levertjes ± 5 minuten.
  • Pers de knoflook erboven uit.
  • Voeg de broccoli toe en roerbak alles nog 2 minuten.
  • Schep de mie erdoor en verwarm alles nog even.
  • Breng het gerecht op smaak met sambal en 2 eetlepels marinade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Gevogelte / Kip / Mie