Kipreepjes met champignons

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 eetlepel(s) olijfolie
  • 1 ui gesnipperd
  • 400 gram kip in reepjes
  • 250 gram champignons in plakjes
  • 2 bak Remia Warme schenksaus champignons à 200 ml
  • peper
  • zout
  • 2 eetlepel(s) peterselie geknipt

Instructies

  • Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui in ± 5 minuten goudgeel en glazig.
  • Voeg de kip toe en bak ze al omscheppend bruin en gaar. 
  • Bak de champignons 3 minuten mee. 
  • Voeg de Remia Schenksaus toe en verwarm alles al omscheppend op een laag vuur. 
  • Breng het gerecht op smaak met peper en zout en bestrooi met de peterselie. 
  • Lekker met witte rijst en doperwtjes.

Wijnadvies: Chandesais Bourgogne Pinot Noir

    --------------------------------------------------------------------------------------------------
    Recept categorieën Gevogelte / Kip