Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 rol Tante Fanny Vers Bladerdeeg
- 130 g Marille marmelade aalbessenkonfitüre
- 1 ei
Instructies
- Verwarm de oven voor op 220° C.
- Haal het bladerdeeg ca. 10 min. voor het verwerken uit de koelkast.
- Rol het deeg uit op het bakpapier en leg het op de bakplaat.
- Snijdt er vierkanten van (ca. 8 x 8 cm).
- Bestrijk de deegranden met het losgeklopte ei.
- Leg de marmelade in het midden van het vierkant.
- Vouw het vierkant in eendriehoek en druk de randen goed aan.
- Bestrijk de driehoeken nu met ei.
- Bak ze in het midden van de oven in ca. 12 – 15 min. goudbruin.
Notities / Tips / Wijnadvies
De deegranden met een vork samendrukken zorgt voor een extra accent.