Was de groenten. Snijd de radijsjes in dunne plakjes en de tomaten in partjes.
Verwijder de steel en het kroontje van de courgette en snijd de vrucht in dunne reepjes.
Snijd de paprika's in vieren, maak ze schoon, was ze en snijd ze in fijne reepjes.
Schil de koolrabi en rasp hem grof. Was de bieslook en de dille en maak ze goed droog.
Snijd de bieslook in kleine ringetjes, snijd de uiteinden van de dille grof klein en hak de steeltjes zeer fijn.
Knip de tuinkers met een keukenschaar af.
Meng de kruiden en de groenten goed in een grote schaal.
Breng voor de dressing de zure room, de azijn en de mosterd goed met zout en peper op smaak en roer het door elkaar.
Giet er steeds een beetje olie bij en roer alles met de garde tot een smeuïge dressing.
Giet de dressing over de salade, meng alles goed en laat het ± 10 minuten intrekken.
Rangschik de slablaadjes op 4 borden en verdeel de groentesalade hierover.