Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 pak Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g met potje saus 200 g
- 150 g champignons in schijven gesneden
- 200 g salami of ham in plakjes gesneden
- 1 ui in ringen gesneden
- 2 eetlepel(s) boter
- peper & zout
- 200 g tomaten
- 2 paprika 's in reepjes gesneden
- 6 eetlepel(s) ketchup of pizzasaus
- 1 theelepel oregano
- 250 g Emmental geraspt of in blokjes gesneden Mozzarella
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200° C.
- Fruit champignons en uien op middelhoog vuur in boter.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Pizzadeeg met het meegerolde bakpapier uitrollen op een bakblik.
- Bestrijk met de pizzasaus.
- Verdeel de worst of de ham daarover.
- Kruiden met oregano.
- Verdeel de champignons, met schijfjes tomaat en de paprikareepjes beleggen en vervolgens met de kaas bestrooien.
- Breng op smaak brengen met zout en peper.
- Bak de pizza af in de oven voor ca. 12 min.