Knoflook broodjes

Knoflook broodjes

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • Oud brood
  • Boter
  • zout en peper
  • 2 knoflookteentjes
  • 0.5 rode ui
  • verse of gedroogde kruiden

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180C
  • Snij het brood in plakken
  • Hak de knoflookteentjes en de halve rode ui zeer fijn.
  • Doe dit ook met de verse kruiden (inclusief de steeltjes!)
  • Ik gebruik hier in Ecuador vaak verse koriander.
  • Doe de knoflook, ui en kruiden door de zacht geroerde boter.
  • Heb je geen verse kruiden tot je beschikking dan kun je ook gedroogde kruiden gebruiken zoals oregano, italiaanse kruiden of griekse kruiden.
  • Voeg zout en peper naar smaak toe.
  • Smeer de broodjes aan beide kanten in met de kruidenboter
  • Leg de broodplakken op bakpapier op het rooster en schuif het in de oven.
  • Rooster de broodplakken en keer halverwege.
  • Zodra de boter goed in de broodjes getrokken is, kun je het bakpapier onder de broodjes weghalen.
  • Rooster ze dan mooi krokant en goudbruin.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Broodjes / Tapas / Warme hapjes