Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- Oud brood
- Boter
- zout en peper
- 2 knoflookteentjes
- 0.5 rode ui
- verse of gedroogde kruiden
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180C
- Snij het brood in plakken
- Hak de knoflookteentjes en de halve rode ui zeer fijn.
- Doe dit ook met de verse kruiden (inclusief de steeltjes!)
- Ik gebruik hier in Ecuador vaak verse koriander.
- Doe de knoflook, ui en kruiden door de zacht geroerde boter.
- Heb je geen verse kruiden tot je beschikking dan kun je ook gedroogde kruiden gebruiken zoals oregano, italiaanse kruiden of griekse kruiden.
- Voeg zout en peper naar smaak toe.
- Smeer de broodjes aan beide kanten in met de kruidenboter
- Leg de broodplakken op bakpapier op het rooster en schuif het in de oven.
- Rooster de broodplakken en keer halverwege.
- Zodra de boter goed in de broodjes getrokken is, kun je het bakpapier onder de broodjes weghalen.
- Rooster ze dan mooi krokant en goudbruin.