Knoflooksoep met pastaschelpjes

      Reacties uitgeschakeld voor Knoflooksoep met pastaschelpjes

Knoflooksoep met pastaschelpjes

Recept afdrukken
CategorieSoep
porties4
AuteurAstrid Veltman

ingrediënten

Bereidingswijze

  • Snijd de korstjes van het casinobrood en snijd de sneetjes in kleine dobbelsteentjes (van ± 1 x 1 cm).
  • Verhit de olie in een soeppan en fruit hierin de hele teentjes knoflook in ± 5 minuten goudbruin.
  • Neem de knoflook uit de pan en bewaar de olie.
  • Prak de teentjes knoflook met een vork fijn.
  • Breng de bouillon in de soeppan met de olie aan de kook.
  • Voeg dan de fijngeprakte knoflook, het paprikapoeder en de schelpjesmacaroni toe en kook ze volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • Breng de soep op smaak met wat peper en zout.
  • Verdeel de dobbelsteentjes brood over 4 borden en schep de soep erover.
  • Hak het korianderblad fijn en garneer de soep ermee.