Komkommerschijven met zalm

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 250 gram roomkaas
  • 1 blik rode zalm 210 gra, uitgelekt
  • 2 eetlepels fijngehakte koriander
  • 1 eetlepel zure room
  • 2 theelepel citroensap
  • 1 eetlepel fijngeknipte bieslook
  • 1 eetlepel yoghurt
  • 4 middelgrote komkommers
  • versgemalen peper

Instructies

  • Mix de roomkaas in een kleine kom zacht en romig.
  • Voeg de overige ingrediënten, behalve de komkommer, toe en mix alles goed door.
  • Snijd de komkommers in dikke plakken van ca. 2 cm.
  • Maak met een bolletjesmesje een holletje in de komkommerschijven.
  • Schep op elke plak 1 theelepel zalm-kaasmengsel.

Notities / Tips / Wijnadvies

In plaats van het zalmmengsel kunnen schijven ook gevuld worden met tonijnsalade of kip-satesalade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hapjes / Tapas / Zalm