Komkommerschijven met zalm
Ingrediënten
- 250 gram roomkaas
- 1 blik rode zalm 210 gra, uitgelekt
- 2 eetlepels fijngehakte koriander
- 1 eetlepel zure room
- 2 theelepel citroensap
- 1 eetlepel fijngeknipte bieslook
- 1 eetlepel yoghurt
- 4 middelgrote komkommers
- versgemalen peper
Instructies
- Mix de roomkaas in een kleine kom zacht en romig.
- Voeg de overige ingrediënten, behalve de komkommer, toe en mix alles goed door.
- Snijd de komkommers in dikke plakken van ca. 2 cm.
- Maak met een bolletjesmesje een holletje in de komkommerschijven.
- Schep op elke plak 1 theelepel zalm-kaasmengsel.
Notities / Tips / Wijnadvies
In plaats van het zalmmengsel kunnen schijven ook gevuld worden met tonijnsalade of kip-satesalade.