Konijnenbout met cheddar en gerookt spek

Konijnenbout met cheddar en gerookt spek

Porties: 3 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd 30 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 3 konijnenbouten
  • 9 plakjes gerookt spek
  • 6 plakjes cheddar kaas
  • tijm
  • peper
  • olijfolie

Instructies

  • Zet alle ingrediënten klaar.
  • Verwarm de oven voor op 200°.
  • Bestrooi elke bout met tijm en peper.
  • Bedek elke bout met 2 plakjes cheddar kaas.
  • Snijd de reepjes spek in tweeën en bedek elke bout met de reepjes spek.
  • Vet een ovenschaal in met wat olijfolie.
  • Leg de bouten in de schaal.
  • Sprenkel wat olijfolie over de bouten.
  • Zet de schaal in de oven en laat de bouten 30 minuten bakken.
  • Resultaat na het bakken.
  • Verdeel de bouten over de borden en geef er een garnituur naar keuze bij.
  • Ik koos voor fijne asperges gewikkeld in spek en een aardappel-broccoligratin.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Kaas / Varkensvlees / Wild