Koolhydraatarm hachee schotel

Koolhydraatarm hachee schotel

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 300 gram Gehakt
  • 1 zakje Hacheekruiden
  • 500 gram Bloemkool
  • 1 potje Rode kool +/- 350 gram
  • 1 grote Ui
  • Roomboter

Instructies

  • Bak het gehakt rul met een fijngesneden ui en voeg naar smaak de hachee kruiden toe.
  • Kook de bloemkool gaar en prak met wat roomboter tot puree.
  • Leg de bloemkoolpuree op de bodem van de ovenschaal en daarboven op het hachee gehakt.
  • Dek het gehakt af met de rode kool.
  • Zet de schotel ongeveer 25 minuten in de oven op 200graden.
  • In de airfryer kan het natuurlijk ook. Houd dan 180 graden aan en ongeveer 15 minuten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Rundvlees / Vlees
Geschikt voor Dieët: Koolhydraat arm