Korianderpesto

Porties: 4 personen
Total time 30 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 teentjes knoflook
  • 50 gram Old Amsterdamkaas
  • 50 gram korianderblad gewassen drooggedept
  • 50 gram walnoten gepelde
  • 1 dl olijfolie
  • peper
  • zout

Instructies

  • Snijd 4 teentjes knoflook grof. Snijd 50 gr Old Amsterdamkaas in stukjes.
  • Pureer de knoflook met de kaas, 50 gr gewassen en drooggedept korianderblad en 50 gr gepelde walnoten en een keukenmachine of wrijf alles fijn in een vijzel.
  • Schenk in een dun straaltje 1 dl olijfolie bij het mengsel en pureer het tot een gladde massa.
  • Breng pittig op smaak met tabasco en eventueel wat peper en zout.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Bijgerecht / Kaas