Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 100 gram fusilli volkoren / vezelrijke
- 4 stengels bleekselderij
- 2 rode uien
- 250 gram kip gerookte reepjes
- 1,5 avocado
Dressing:
- 150 ml Griekse Yoghurt 0%
- 1 eetlepel(s) limoensap
- Zwarte peper naar smaak
- 0.5 avocado
Instructies
- Kook de fusilli volgens de verpakking en blus af onder koud water
- Snijd de bleekselderij en ui in fijne stukjes
- Snijd de 1,5 avocado in stukken van 1×1 centimeter
- Stop de benodigdheden ingrediënten (Griekse yoghurt, limoensap, zwarte peper, chilipoeder en een halve avocado) voor de dressing in een keukenmachine en mix tot een gladde dressing
- Voeg alle gesneden stukken en de fusilli in een grote kom en meng (voorzichtig) met een lepel door elkaar. Zorg ervoor dat je de avocado niet kapot gaat
- Meng als laatst de dressing voorzichtig door de salade heen, schep goed om – zorg dat de dressing goed verspreid is.