Koude pastasalade met Avocado en Kip

Koude pastasalade met Avocado en Kip

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 100 gram fusilli volkoren / vezelrijke
  • 4 stengels bleekselderij
  • 2 rode uien
  • 250 gram kip gerookte reepjes
  • 1,5 avocado

Dressing:

  • 150 ml Griekse Yoghurt 0%
  • 1 eetlepel(s) limoensap
  • Zwarte peper naar smaak
  • 0.5 avocado

Instructies

  • Kook de fusilli volgens de verpakking en blus af onder koud water
  • Snijd de bleekselderij en ui in fijne stukjes
  • Snijd de 1,5 avocado in stukken van 1×1 centimeter
  • Stop de benodigdheden ingrediënten (Griekse yoghurt, limoensap, zwarte peper, chilipoeder en een halve avocado) voor de dressing in een keukenmachine en mix tot een gladde dressing
  • Voeg alle gesneden stukken en de fusilli in een grote kom en meng (voorzichtig) met een lepel door elkaar. Zorg ervoor dat je de avocado niet kapot gaat
  • Meng als laatst de dressing voorzichtig door de salade heen, schep goed om – zorg dat de dressing goed verspreid is.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Gevogelte / Kip / Pasta / Salade