Romig Krentenbrood met Banaan

Porties: 2 personen
Bereidingstijd: 5 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 sneden krentenbrood
  • 100 g roomkaas
  • 2 bananen
  • 1 eetlepel citroensap

Instructies

  • Besmeer de plakken krentenbrood gelijkmatig met de roomkaas.
  • Snijd de bananen in plakjes en besprenkel ze met citroensap om verkleuring te voorkomen.
  • Verdeel de plakjes banaan over de plakken krentenbrood.
  • Serveer de romige krentenbroodjes met banaan direct als heerlijk en voedzaam ontbijt, perfect voor een speciale gelegenheid zoals Moederdag.

Voedingswaarden

Serving: 2 sneden | Calories: 484 kcal | koolhydraten: 66 g | Protein: 11 g | Vet: 19 g | Zout: 1.2 mg | Sugar: 28 g
————————————————————————————————–
Recept categorieën Fruit / Ontbijt
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch
Feestdagen etc Moederdag