Kruidenpoffertjes met geitenkaas

Porties: 8 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • pak poffertjesmix Koopmans
  • 1 eetlepel(s) gehakte peterselie
  • 1 snufje gedroogde tijm
  • ½ eetlepel(s) gedroogde basilicum
  • 1 eetlepel(s) verse bieslook fijngesneden
  • 1 fijngesneden sjalotje
  • ½ teentje knoflook uitgeperst
  • 200 gram geitenkaas in plakjes
  • 2 eetlepel(s) honing
  • 1 bosje radijsjes
  • 50 gram rucola
  • 8 kerstomaatjes

Instructies

  • Bereid de poffertjesmix volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Roer de kruiden, knoflook en sjalot door het beslag en laat de smaken even intrekken.
  • Bak vervolgens de poffertjes in een poffertjespan.
  • Haal ze uit de pan en laat ze afkoelen.
  • Verwarm de oven voor op 220ºC.
  • Snijd de poffertjes over dwars door zodat er twee rondjes onstaan en leg op ieder half poffertje een plakje geitenkaas. Schep hierop een beetje honing.
  • Dek dit af met het andere plakje en leg de poffertjes op een bakplaat met bakpapier en verwarm de poffertjes ca. 5 minuten.
  • Zet per persoon 3 poffertjes op een voorverwarmd bordje en garneer ze met versgeraspte radijsjes, een toefje rucola en een doorgesneden kerstomaatje.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Kaas / Pannenkoeken